012-295 6299


Malay

Pakar Membaiki Autogate Sejak 1996


Sebagai syarikat autogate yang berkembang, kami telah membaiki dan memasang sistem autogate sejak tahun 1996 bersama-sama dengan pasukan juruteknik dan jurutera kami.


Kami Membaiki Segala Jenis Autogate - Komersial & Kediaman


Perkhidmatan pembaikan autogate kami tersedia untuk pelanggan yang memiliki pintu pagar kediaman atau komersial. Jangan ragu menghubungi kami untuk menetapkan masa supaya sistem autogate anda dipulihkan agar berfungsi dengan selamat dan betul. Perkhidmatan membaiki autogate kami kebanyakannya dapat diselesaikan terus kerana semua alat ganti autogate yang diperlukan untuk pelbagai jenama autogate dan model autogate tersedia di van syarikat kami. Apa jua jenamanya, sama ada jenama tempatan atau jenama Itali, anda hanya perlu menamakan sahaja dan kami memilikinya


Pusat Sehenti untuk Alat Ganti Autogate


Kami mempunyai alat ganti autogate yang penting seperti autogate control panel, autogate remote receiver, autogate backup battery, autogate transformer, autogate dc motor dan juga autogate ac motor semuanya disimpan di gudang kami. Kami juga menyimpan alat ganti autogate untuk model yang sudah lama. Selain daripada banyak jenama autogate yang kami bawa, kami juga mampu membekalkan komponen autogate dari jenama paling terkenal di pasaran, ini menjadikan kami pusat sehenti untuk alat ganti autogate. Pelanggan lebih senang untuk meminta alat ganti dari kami, hanya dengan menghubungi kami atau menghantar beberapa foto melalui WhatsApp di 012-295 6299.


Roda Autogate Melompat Keluar Dari Trek?


Kami boleh memperbaiki semua jenis roda autogate dan trek:


  • 1. Folding roda/ tayar autogate

  • 2. Sliding roda/ tayar autogate

Setelah mengganti roda autogate, kami akan melakukan pelarasan untuk memastikan bahawa autogate berada pada kedudukan relatif yang betul.Pembaikan Trek Sliding Gate


Trek pagar digunakan untuk pintu folding dan pintu sliding. Ia boleh rosak disebabkan kenderaan berat lebih masa. Trek gate samada kilang dan kediaman ini boleh diganti oleh jurutera dan juruteknik autogate kami. Kami telah membuat projek seperti ini untuk berkali-kali dan trek terpanjang yang pernah kami ganti adalah sepanjang 155 kaki!


Adakah Bearing Gate Anda Perlu Digantikan?


Bearing gate  membantu pintu pagar berayun masuk dan keluar. Mereka mudah berkarat itu sebab sangat penting untuk menjaga bearing dengan meletakkan pelincir berasaskan silikon. Kami boleh mengganti atau memperbaiki sebarang bearing pintu pagar dan engsel, hubungi kami di talian 012-295 6299.


Perlukan Perkhidmatan Membaiki Autogate di Lembah Klang?


Kami mempunyai pengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang ini. Biasanya, kami dapat mengetahui masalah autogate dengan mudah. Sudah tentu, kami akan melakukan ujian diagnostik dan juga melakukan pemeriksaan semula. Sebilangan besar alat ganti autogate yang diperlukan memang tersedia di van syarikat dan kereta servis kami, oleh itu, kami dapat menyelesaikan kerja membaiki autogate di terus tempat kejadian. Kami sekarang mempunyai 3 van syarikat yang mana merangkumi sebahagian besar kawasan di Lembah Klang.


Baiki Autogate Anda Sekarang


Cara paling mudah untuk mendapatkan autogate anda diperbaiki oleh kami adalah dengan mengambil beberapa gambar kiri dan kanan motor autogate anda dan menghantarnya kepada kami melalui WhatsApp, atau anda juga boleh menghubungi kami di 012-295 6299.


Jenama Autogate Mana Yang Kami Cadangkan? Kenapa FBM?


Jawapannya ialah FBM. Walaupun kami bekerjasama dengan pelbagai pengeluar autogate dari negara lain seperti Itali, Afrika Selatan, dan New Zealand, kami juga mula menjalin hubungan dengan jenama autogate teratas dari Malaysia selama bertahun-tahun. Mereka tidak hanya mengutamakan kualiti, tetapi mereka juga serius terhadap perkhidmatan  selepas jualan. FBM adalah salah satu jenama autogate terbaik.


FBM - Mengapa kami sangat mengesyorkan jenama ini?


Dengan kepakaran selama 40 tahun dalam pintu pagar automatik, autogate, FBM sangat terkenal dengan autogate eksklusif dan berkualiti tinggi yang dibuat hanya dari bahan terbaik. Syarikat ini memiliki kemudahan pengeluaran seperti CNC Lathe, CNC Milling, Press Machine, CNC Laser Cutting Machine, CNC Cylindrical Grinding (for the precision shaft), Laser Engraving Machine, Water Jet Cutter, dll. Sebilangan besar bahagiannya dihasilkan secara dalaman, menjadikan mereka lebih mudah untuk mengawal kualitinya. FBM menawarkan sistem autogate untuk pintu pagar swing, folding dan sliding dalam pelbagai saiz yang dapat menangani sebarang keadaan di Malaysia. Alat ganti mereka sudah tersedia.


Pengesahkan!


Kita harus selalu membuat pengesahan, pengesahan dan pengesahan untuk mengelakkan ditipu oleh pemasang autogate. Ingatlah perlu untuk membuat kajian dan memeriksa syarikat mereka sebelum mengambilnya. Ini dapat dilakukan dalam beberapa aspek, misalnya,

  • A. Syarikat menawarkan pemeriksaan atau penyelesaian masalah autogate percuma.

  • Tidakkah ia terdengar terlalu bagus untuk menjadi kenyataan? Kita semua harus tahu bahawa tenaga kerja, petrol, dan tol tidak datang secara percuma bukan? Kami dapat memberitahu anda bahawa kontraktor autogate yang memperkenalkan anda dengan perkhidmatan percuma kemungkinan besar akan mensabotaj dan mengganggu sistem autogate anda, hanya untuk mengenakan sejumlah besar wang untuk membaikinya. Bagi pemilik rumah yang memahami nilai penyelesaian masalah yang betul, pengambilan profesional seperti AR Autogate Repair pasti berbaloi. Kami mempunyai semua bahagian yang diperlukan di dalam van. Dengan kata lain, kami dapat memperbaiki dan menyelesaikan masalah anda dengan segera.
  • B. Sebilangan besar pelanggan suka membandingkan harga.

  • Anda pasti akan mendapat apa yang anda bayar. "Murah" tidak selalu "baik". Anda tidak akan tahu sama ada kontraktor autogate yang anda bayar dengan jumlah yang "murah" menggunakan komponen baru dan berkualiti tinggi pada autogate anda.
  • C. Kontraktor autogate yang licik tidak akan memberitahu anda bahawa mereka memberi anda barang terpakai / recond.

  • Mereka akan menggunakan apa sahaja yang ada di but kereta mereka, ingin kerja senang dan juga mengenakan sejumlah wang yang mungkin anda bayar untuk barang baru dan berkualiti tinggi tetapi sebenarnya tidak. Elakkan kontraktor yang memandu kereta sedan. Terdapat banyak kes di mana kontraktor autogate mengeluarkan dc motor mini dari arm autogate yang baru & menggantinya dengan dc motor autogate terpakai. Van syarikat besar dengan alat yang betul akan selalu disukai.
  • D. Banyak pemasang autogate memberitahu anda bahawa mereka boleh melakukan apa saja pekerjaan, dari membaiki penghawa dingin, kerja elektrik hingga memasang sistem autogate.

  • Salah seorang dari mereka mungkin mahir memasang paip dan mendakwa bahawa mereka dapat melakukan sistem autogate walaupun dia tidak tahu apa-apa mengenai autogate. Ini adalah risiko yang tidak boleh kita ambil! Sebuah syarikat autogate dengan lebih dari 20 tahun pasti akan lebih dipercayai.

Kenapa Pilih Kami


Autogate Dipasang 10 Tahun masih dalam perkhidmatan hari ini

Kami hanya menggunakan produk asli yang itu sebab sistem autogate anda dapat bertahan selama bertahun-tahun.


Rekod Jejak Terbukti


Kami telah menyediakan pemasangan dan perkhidmatan autogate dengan bangga selama lebih dari 2 dekad dan kami merancang untuk meneruskan sekurang-kurangnya 2 dekad lagi.


Alat Ganti Berkualiti Tinggi dan BARU untuk Pembaikan


Kami hanya menggunakan alat ganti autogate berkualiti tinggi dan baru untuk semua perkhidmatan baiki.


Item dan Peralatan Baru


Barang dan peralatan yang kami gunakan semuanya baru dan bukan terpakai.


Memperbaiki di Tempat


Kami biasanya memperbaikinya di tempat.


Pakar Autogate (30+ tahun pengalaman)


Kami memberi tumpuan sepenuhnya kepada pemasangan dan perkhidmatan autogate sahaja, tidak lebih dan tidak kurang.


Van yang Diisi Penuh dengan Alat Ganti Autogate (kami boleh terus membaikinya)


Dengan van yang diisi penuh, kami mempunyai semua alat ganti dan pengalaman yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah autogate terus ditempat kejadiaan.


Masa Berputar Cepat


Perkhidmatan pemasangan dan pembaikan autogate kami biasanya diselesaikan dalam sehari oleh pasukan juruteknik kami yang berpengalaman dan terlatih. Mereka memastikan untuk mengikuti proses yang teliti semasa memberikan perkhidmatan kami, memastikan hasil yang luar biasa bagi setiap pelanggan kami.


Ulasan Sebenar Pelanggan


Pembaikan Autogate di Semua Kawasan Di Lembah Klang


Kami mempunyai juruteknik, juruelektrik dan jurutera yang berkelayakan sepenuhnya untuk memperbaiki sistem autogate kediaman dan komersial di kawasan Lembah Klang. Perkhidmatan baiki autogate kami disediakan untuk kawasan berikut: Kepong, Damansara, PJ, Cheras, Setapak, Ampang, Gombak, Batu Caves, Bangi, Kajang, Semenyih, Shah Alam, dan Subang, dan lain-lain. Oleh kerana banyaknya kawasan yang kami penutup, kami tidak dapat menyatakan senarai penuh di sini. Sila hubungi kami untuk memeriksa sama ada kawasan anda dilindungi.


AR Autogate Repair adalah pemasang dan pembaaiki sistem autogate teratas di Malaysia. Jangan ragu menghubungi kami di 012-295 6299 untuk mendapatkan bantuan daripada salah seorang profesional kami.
Switch to Mobile Version